• Advies en Begeleiding

  • Accountancy en Belastingen

  • Beheer en Management

Referenties

Sinds de oprichting van SELECT bv hebben wij een uiteenlopend aantal en soort organisaties geholpen met het verbeteren van hun situatie, bijvoorbeeld op het gebied van accountancy, management of advies.

Breed gevarieerd klantenbestand

De cliƫntenkring is zeer breed en bestaat zowel uit particulieren als vrijgevestigde beroepen zoals presentatoren/-trices, vormgevers en schrijvers tot een meubelfabriek, sauna, groothandel, communicatie-, detacherings-, schilders-, onderhouds- en internetbedrijf, makelaar, meerdere Verenigingen van Eigenaren en een aantal detailhandelaren in het midden- en kleinbedrijf. Ook beheren wij een aantal holdings en stamrecht B.V.'s.

Tevens zijn wij actief in het MKB om reorganisatieprocessen te analyseren en te begeleiden. Reorganisaties kunnen ook fusies, ontvlechtingen en samenwerkingsverbanden zijn. In dit verband werd in enkele gevallen ad-interim het directeurschap overgenomen.

Daarnaast hebben we inmiddels een ruime ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke begeleiding bij scheidingen (mediation) en erfenissen (executeur-testamentair).