• Advies en Begeleiding

  • Accountancy en Belastingen

  • Beheer en Management

Partners

'Samen sta je sterker dan alleen' is een veel gehoorde uitspraak. Ook in de bedrijfswereld gaat dit gezegde op en wij onderschrijven dan ook de waarde van een uitgebreid specialistennetwerk. Op deze wijze kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Uitgebreid netwerk

In het kader van een optimale dienstverlening hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd, waarin notarissen, advocaten, assurantiebemiddelaars en banken zijn opgenomen. Bij complexe vraagstukken kunnen wij snel en doelgericht de juiste informatie uit ons netwerk halen. Het kan ook voorkomen dat wij u in direct contact brengen met één van de specialisten binnen ons netwerk.

RijksBredius Netwerk Notarissen

Naarden
Netwerk Notarissen werken continu aan innovatie van notarisdiensten. Marktsignalen worden serieus genomen en omgezet in diensten die aansluiten op uw behoefte. Zoals het opstellen van een samenlevingscontract, een huis kopen, de huwelijkse voorwaarden, of het vastleggen bij uw erfrecht.
Bezoek de website
logo_rijksbredius.gif

Sombizz Administratie

Zeist
Bij SomBizz wordt uw boekhouding tot in de puntjes verzorgd. Uw administratie kan vervolgens netjes worden afgeleverd bij SELECT bv, zodat wij minder tijd kwijt zijn met het maken van de jaarrekening. Aangezien SomBizz een kleine onderneming is, kan dit een flink financieel voordeel opleveren.
Bezoek de website
sombizz.gif

Van der Hoek

Huizen
Van der Hoek is een kantoor dat zich - onder andere - gespecialiseerd heeft in de verzorging van salarisadministraties ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf, eenmanszaken, vennootschappen onder firma en besloten vennootschappen. Alle wettelijke aanpassingen worden adequaat doorgevoerd.
Bezoek de website
vanderhoek.gif

Interludium Bedrijfsrecherche

Apeldoorn
Interludium is een door het Ministerie van Justitie erkend recherchebureau met meer dan 25 jaar internationale kennis en ervaring. Het bureau heeft veel kennis ten aanzien van fraude, auteurswetgeving, licentierechten, falsificaten en sociale verzekeringsfraude in huis.
Bezoek de website
interludium.gif

Servicebureau LXY

Amersfoort
Servicebureau LXY is specialist in het organiseren en uitvoeren van backoffice-activiteiten voor financiële dienstverleners. Daarbij kan het gaan om de verzorging van één aspect, zoals het informatie-, berekenings-, of administratietraject van een proces, of de volledige analyse van pensioenbreuken en/of anderszins door een actuaris.
Bezoek de website
lxy.gif

Van Anraad Assurantiën

Nieuwegein
Van Anraad Assurantiën levert maatwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en alle hieraan gekoppelde zaken.
Bezoek de website
vananraad.gif

Alzio

Hilversum
Alzio biedt een uniek concept aan Verenigingen van Eigenaren van onder meer appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. Het concept neemt u zoveel mogelijk rompslomp op onder andere bestuurlijk en administratief gebied uit handen.
Bezoek de website
alzio.gif