• Advies en Begeleiding

  • Accountancy en Belastingen

  • Beheer en Management

Financiƫle vraagstukken zijn voor ons geen puzzelwerk

SELECT bv heeft als uitgangspunt dat wij elk probleem of uitdaging tot het onze maken.

Wat we voor u kunnen betekenen

De taakstelling vanuit SELECT bv bestaat uit Begeleiding en Advisering in de ruimst mogelijke zin. Als uitgangspunt wordt gekozen om een geheel traject in kaart te brengen en op te lossen. Dat wordt gedaan door als spil op te treden binnen het bedrijf / probleem / uitdaging en indien de expertise niet voldoende aanwezig is, externe partijen (juristen / vermogensbeheer / fiscalisten / assurantieadviseurs en anderen) te betrekken in het proces.

Advies en Begeleiding

Ondernemen is niet eenvoudig en de kans is groot dat u vroeg of laat tegen problemen aanloopt. Wij zien het als een uitdaging om u daarbij te ondersteunen. Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste beslissingen.


Accountancy en Belastingen

De financiƫle administratie vormt het hart van veel organisaties. Het is van groot belang dat deze goed geregeld is. U kunt de administratie met een gerust gevoel aan SELECT bv overlaten. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij allerhande fiscale vraagstukken.


Beheer en Management

SELECT bv kan u ook van dienst zijn bij de strategische bedrijfsvoering van uw organisatie. Hierbij valt te denken aan reorganisaties of het tijdelijk innemen van de positie van algemeen/financieel directeur.